Diskussion:Straffespark (fodbold)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

Ja, kan egentligt godt se, at det kunne skrives i straffespark. Overvejede det også, men kom på en eller anden måde væk fra det igen! :-) --AaB-ern 12. jan 2009, 19:38 (CET)

Straffespark (fodbold)[rediger kildetekst]

Jeg kan se at Patchfinder i april 2017 har flyttet artiklen fra "Straffespark" til "Straffespark (fodbold)" uden forudgående diskussion herom. Det undrer mig lidt, da hovedbetydning af straffespark på dansk må formodes at være den der er tilknyttet fodbold, da hverken Rugby eller Gælisk fodbold har den store udbredelse i Danmark. Jeg vil flytte artiklen tilbage til hovedbetydningen snarest muligt, også fordi at den i øjeblikket laver en redirect hertil alligevel. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. aug 2017, 00:26 (CEST)