Diskussion:Team Rynkeby

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Tilladelse[rediger kildetekst]

VRT Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias VRT-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (VRT-konto kræves).

Tilladelsen dækker det, der er lagt op af brugeren Bruger:Malenepl. --MGA73 7. okt 2011, 23:25 (CEST)

Kommentarer til forbedring af teksten[rediger kildetekst]

Godt nok er der givet tilladelse til at anvende Team Rynkebys eget indhold, men jf. Wikipedia regler er det problematisk at teksten er autobiografisk, hvilket erfaringsmæssigt gør det svært at leve op til at Wikipedia skal skrives fra et neutralt synspunkt. Dvs. teksten bør omskrives til at følge Wikipedia regler og retningslinjer, og det helst af nogen der ikke selv har en interesse i Team Rynkeby. Desuden mangler der kildeangivelser til mange af artiklens udsagn; så vidt jeg kan se er der i skrivende stund kun en enkelt i selve teksten. Derimod synes jeg ikke der er tvivl om, at Team Rynkeby er notable jf. vores regler. I fald der skulle herske tvivl derom, er Wikipedias "kvalitetsmarkeringer" på artikeltekster ikke et udtryk for en holdning til den eller dem, en tekst handler om, men til den givne tekst. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 19. feb 2013, 22:21 (CET)

De, er vel ligesom en dansk version af Team RadioShack, eller Red Bull Racing? --Trade (diskussion) 20. feb 2013, 08:29 (CET)