Diskussion:Testosteron

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Til ALdeL, vedr: Jeg er NY: hvem fjerner "artiklestump"??

Der er nok for mange røde links endnu.
Google er vældig god til at se om der allerede er en artikel om et emne, fx:

hormon site:da.wikipedia.org (i Googles søgefelt)

vil vise at der allerede en artikel, dvs
Hormoner bliver blå ved at skrive [[Hormon]]er : Hormoner
æggestokkene bliver til æggestokkene
kønsorganer bliver til kønsorganer
cellernes bliver til cellernes
og videre oprydning. Se i koden hvordan. -- Mvh PHansen 1. jul 2006 kl. 13:01 (CEST)


Er der nogen der kender en reference på denne (fra artiklen): >>Man mener også lidt kuriøst, at mængden af testoteron har noget med fingerlængder at gøre især hos kvinder, men også i nogen grad hos mænd, idet mænds pegefingre i gennemsnit er kortere end deres ringfingre, mens det samme kun i beskeden grad er tilfældet hos kvinder. Jo højere testoteron desto kortere pegefingre i forhold til ringfinger på venstre hånd. Desto kortere pegefinger i forhold til ringfinger på venstre hånd, desto bedre rummelig evne, og desto højere aggressivitet.<<

VH

23. feb 2007 kl. 15:44 (CET)DennisHansen

På den engelske Wikipedia har de artiklen en:Digit ratio, der netop handler om emnet og har flere henvisninger. Jeg husker selv at være stødt på oplysningen i Magisterbladet: http://www.magisterbladet.dk/sw34820.asp .--Heelgrasper 23. feb 2007 kl. 16:23 (CET)


Ok. Jeg kunne ikke finden noget om det i mine bøger - at jeg så glemt at tjekke den engelske side er jo så ikke til min ros. Det lød bare lidt "sært", men afgjort interessant. VH 23. feb 2007 kl. 19:59 (CET)DennisHansen