Diskussion:The Patriot (film fra 2000)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen The Patriot (film fra 2000) er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for The Patriot (film fra 2000): rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fin artikel[rediger kildetekst]

Det er blevet en fin lang artikel, men den kunne godt blive løbet igennem for lidt sprogblomster. Omtale om hjælp til filmen er også lidt pudsig. Pugilist (diskussion) 26. dec 2013, 16:10 (CET)

OBS. dette er skrevet inden milepæle blev sat op og er derfor ikke en vurdering til en lovende artikel (Skrev 94.198.142.108 (diskussion • bidrag) 14. feb 2014, 21:10‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hvilket bl.a. er årsagen til, at indlæg på diskussionssider underskrives og dateres. På den måde kan man holde styr på historikken. Pugilist (diskussion) 16. feb 2014, 13:22 (CET)
Men jeg er i øvrigt af den opfattelse, at der fortsat er en del sproglige problemer i artiklen, der til dels fremstår som en fanside mere end en egentlig encyklopædisk artikel. Dertil kommer, at artiklen indeholder en række faktuelle fejl bl.a. med hensyn til filmens tilblivelse. Columbia Pictures har eksempelvis ikke "lavet" filmen og har heller ikke "givet" filmen et budget. Columbia Pictures er distributør af filmen, der ifølge rulleteksterne er produceret af Dean Devlin, Mark Gordon og Gary Levinsohn. Centropolis Entertainment har heller ikke "lavet" filmen, men filmen er instrueret af Roland Emmerich, der er ejer af Centropolis Entertainment og sådan kan man blive ved.
Skal artiklen op på LA, skal der rettes en del. Pugilist (diskussion) 16. feb 2014, 13:40 (CET)
I tillæg til foranstående illustreres med eksempel på sproget i afsnittet "Kritik": "Blandt seere og biografgængere blev The Patriot mødt med åbne arme ... men den blev hos anmeldere ikke så velmødt, hvor mange af dem syntes, at ....at den historiske basis blev lidt for meget. Nogle anmeldere mener også, at der blev lakket lidt i skuespillet nogle steder." Jeg ved ikke hvilke åbne arme, der tænkes på, og på dansk er der ikke noget, der hedder "at velmøde" eller "at lakke" (sidstnævnte kendes dog i betydningen "at lakke mod enden", men det er vist en lidt anden betydning, der tænkes på her). Pugilist (diskussion) 16. feb 2014, 13:47 (CET)
Og artikler med problemer med POV bør ikke være LA. Derfor jeg afvist nomineringen af The Patriot (2000). --Morten1997 (diskussion) 23. feb 2014, 00:24 (CET)