Diskussion:Tinkoff

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Exquisite-kmenu.png Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:


Kunne de lange lister på denne side ikke direkte erstattes med tabellerne på en:Team CSC? --Pred (diskussion) 3. jul 2006 kl. 15:48 (CEST)

Jeg ved ikke, om jeg er helt enig... De engelske lister indeholder jo kun udvalgte ryttere ud over dem, der kører på holdet lige nu - Jeg mener, de fulde holdlister bør ligge der... Men jeg kan godt se problemet i at de er så lange... De kan måske blive trukket sammen, så de ikke står på listeform, men bare adskilt af kommaer, så fulder de ikke så meget, også kan man lave den aktuelle liste som de har gjort på den engelske side, altså som tabel... Jeg tilføjer noget mere historie i aften, så der kan jeg samtidig ændre dette, hvis ingen gør indvendinger... --LEKSICOM 3. jul 2006 kl. 18:29 (CEST)

Der gælder tilsyneladende også, at flere af rytterne går igen flere gange. Man ville altså kunne spare plads ved at sammentrække årene. Det fylder noget mindre at skrive "Michael Blaudzun (1999-2006)" end at skrive det 7 gange. --Pred (diskussion) 3. jul 2006 kl. 18:33 (CEST)

Jeg kan ikke få det med tabellen til at virke. --LEKSICOM 3. jul 2006 kl. 22:40 (CEST)

Ivan basso[redigér wikikode]

Skal Ivan Basso ikke slettes fra rytterlisten? Han kører jo ikke for csc mere?

Det er Team CSC Saxo Bank[redigér wikikode]

- de skiftede til Team CSC Saxo Bank (skrev 83.95.2.67 (diskussion • bidrag) 13. jun 2008, 10:51. Husk at signere dine indlæg.)

Ryttere på 2011 holdet[redigér wikikode]

Det er klart, at der skifter en del ryttere til 2011-sæsonen, men pt. er så at sige alle nævnt, der har været rygtet væk. Der er en enkelt "kildeangivelse", men denne omtaler stort set kun rygter, og den dækker i øvrigt ikke alle de ryttere, der er remset op i artiklen.

Det ville være rart, hvis en eller anden ville sortere i, hvad der er rygter og kendsgerninger (dvs. fjerne rygterne) samt forsyne det med mere pålidelige kilder. Måske skal vi bare vente til efter sæsonafslutningen, men lige nu er der i hvert fald ikke meget troværdigt i det afsnit. --Arne (Amjaabc) 25. sep 2010, 07:47 (CEST)

Hvorfor allerede flytte artiklen?[redigér wikikode]

Jeg troede det var praksis ikke at bruge fremtidig data i artiklerne, før de havde fundet sted? I henhold til dette forstår jeg ikke flytningen af Team Saxo-Bank, da holdet ikke ændre navn før 1. januar 2011. Tøndemageren 4. nov 2010, 09:34 (CET)

Enig - det bør først gøres, når det er trådt i kraft. Heller ikke artiklens indledning bør ændres før tiden, og slet ikke, når man ikke kan se det nuværende navn samme sted. --Arne (Amjaabc) 4. nov 2010, 14:05 (CET)
Jeg tager mig derfor den frihed at ændre tingene tilbage igen. Mvh Tøndemageren 4. nov 2010, 18:45 (CET)

Holdet er et helt andet nu ...[redigér wikikode]

... end da det blev etableret som et dansk hold under navnet Home-Jack & Jones. Det er vel et problem for mange cykelhold, at de ofte fra sæson til sæson skifter sponsorer og får nye navne, så spørgsmålet er, hvornår det giver mening at lave helt nye artikler. I dette tilfælde er det måske tilstedeværelsen af Riis, der afgør, at det er på tide at skrive en ny artikel, om ikke før, så i hvert fald ved sæsonafslutningen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. maj 2015, 17:52 (CEST)