Diskussion:Titanhvidt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivning?[rediger kildetekst]

Det kan vi da godt gøre, det skulle være meget enkelt, da begge artikler er så små. Men hvilken artikel skal så forblive? Jeg går ud fra, at den anden kan blive til en henvisning, da det er nemmere at søge på den så. Vi har vist kun et par henvisninger til titanhvidt. Men hvad slår folk op under?

Hvis jeg kan tage mig sammen til det, kan jeg godt skrive artikler om de "klassiske pigmenter", vi mangler (dvs. før 1934 ud fra Peder Hald, Maleriets Teknik - en anbefalelsesværdig bog). De nye er omtalt i en bog fra Politikens Forlag, men der står vist meget lidt om dem, så vidt jeg husker. Der vil ofte opstår det samme spørgsmål: Det kemiske navn eller pigmentnavnet? Ditlev Petersen (diskussion) 30. okt 2013, 23:16 (CET)

Det vil være fornuftigt at sammenskrive artiklerne i titandioxid og lave redirect fra titanhvidt.Toxophilus (diskussion) 31. okt 2013, 11:55 (CET)