Diskussion:Vejle Boldklub Kolding

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivning af artikler[rediger kildetekst]

Bør denne artikel ikke være sammenskrivning af Vejle Boldklub og Kolding FC? Klubben er vel ret beset en viderførelse af Vejle Boldklub hvor Kolding er kommet ind under VB's vinger. Stadion, trøjefarver og klublogo er jo stort set uændret. --Lindberg 26. dec 2010, 13:53 (CET)

Jeg ville kunne følge din logik omkring artikel-sammenskrivningen, hvis der var tale om to moderklubber, som ikke havde gjort sig betydeligt bemærket hverken resultatmæssigt eller i andre sammenhænge, var blevet nævnt i et meget begrænset antal af medier og som det derfor var svært at skrive noget meningsfyldt om, men det kan man ikke ligefrem sige er tilfældet med hverken Vejle Boldklub (eliteafdelingen indgår kun i overbygningen) og Kolding FC (professionel divisions- og pokalfodbold i 9 år). Desuden skal man passe på med at spekulere i hvorvidt der blot er tale om en overtagelse af Kolding FC, når stort set alle nyhedsmedier inklusiv klubberne selv betragter det som en eliteoverbygning/et samarbejde. Det lyder for mig p.t. mere som om, at man har erkendt at Vejle Boldklub sidder inde med de bedste faciliteter til Superligafodbold (Vejle Stadion og dertilhørende træningsanlæg) og måske har det mest kendte "brand" (klublogo og farver) af de to, så man ikke skal ud og opfinde den dybe tallerken igen (min egen lille lommeteori :-). — Froztbyte 23. jan 2011, 09:17 (CET)

Desuden kan man også sammenligne med FC Midtjylland og artiklerne Herning Fremad og Ikast FS. hvor der også er 3 artikler selvom det i dag jo reelt er samme klub.--Mr Engelst 15. aug 2011, 22:18 (CEST)

VB genopstår[rediger kildetekst]

Nu hvor Kolding-delen af navnet droppes [1] samtidig med at Kolding ikke længere er en del af Vejle Boldklub, så mener jeg at denne artikel skal sammenskrives med Vejle Boldklub. I historieafsnittet kan så passende indsættes et afsnit om den korte periode, hvor klubben gik under VBK-navnet. --Lindberg (diskussion) 18. apr 2013, 17:37 (CEST)

Enig med Lindberg. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. maj 2013, 15:22 (CEST)[svar]