Diskussion:Vi kunne ha' det så rart

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vi kunne ha' det så rart/Vi kunne ha' det saa rart[rediger kildetekst]

@Weblars: Jeg forstår ikke hvorfor filmen ligger under titlen "Vi kunne ha' det så rart" når filmen faktisk hedder "Vi kunne ha' det saa rart". mvh Per (PerV) (diskussion) 27. aug 2016, 12:56 (CEST)

Det er et udmærket spørgsmål, der har været diskuteret før, se Brugerdiskussion:Steenth#Dubletter. Jeg har valgt at følge SteenTh's anbefaling i det sidste indlæg fra 21. juli. Jeg synes, vi i første omgang skal koncentrere os om at få sammenskrevet de mange artikler og at det vil være for meget at forlange, at den person der foretager sammenskrivningen også skal tage stilling til et eventuel nyt artikelnavn, for det er ikke så enkelt at der bare er to muligheder. F.eks. skriver du at den korrekte titel er "Vi kunne ha' det saa rart", men man kan også finde titlen "Vi kunde ha' det saa rart !" her. Jeg vil tilføje den sidstnævnte titel til infoboksen under "originaltitel". Du må i øvrigt meget gerne hjælpe med sammenskrivningerne. Se også Brugerdiskussion:PalnaBot.--Weblars (diskussion) 28. aug 2016, 10:31 (CEST)