Dizzy Reed

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Dizzy Reed

Darren Arthur Reed (alias Dizzy Reed, født 18. juni 1963 i Hinsdale, Illinois) er en amerikansk musiker (keyboardspiller), som er bedst kendt som keyboardisten i det amerikanske rockband, Guns N' Roses. Reed blev en del af bandet 1990, under indspillingerne af Use Your Illusion albumsne, som en udvidelse af Guns N' Roses.

Reed blev inviteret ind i Guns N' Roses af Axl Rose, som var forsanger i bandet. Dizzy's modtagelse var langt fra god, leadguitaristen Slash og rytme guitaristen Izzy Stradlin protesterede kraftigt imod at ansætte ham, men dette så Axl stort på.

Reed er nu det eneste medlem fra "Use Your Illusion eraen", ud over Axl Rose, som stadig er med i bandet og har været med til at indspiller albummet Chinese Democracy.

Reed har indspillet 4 albums med Guns N' Roses, Use you Illusion I, Use you Illusion II, The Spaghetti Incident ? og Chinese Democracy.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Musik Stub
Denne amerikanske musikrelaterede biografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi