Dmitrij Kudrjasjov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Dmitrij Kudrjasjov
Født 26. oktober 1985 (38 år) Rediger på Wikidata
Volgodonsk, Rostov oblast, Rusland Rediger på Wikidata
Højde 189 cm Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Bokser Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Dmitrij Aleksandrovitj Kudrjasjov (russisk: Дмитрий Александрович Кудряшов, tr. Dmitrij Aleksandrovitj Kudrjasjov; født 26. oktober 1985 i Volgodonsk, Rostov oblast, Sovjetunionen) er en russisk bokser, der har bokset om WBAs cruiservægt-verdensmesterskabs-titel i 2017.

Professionelle karriere[redigér | rediger kildetekst]

I en alder af otte begyndte han at udøve karate og i en alder af tretten engageret i udøvelse af boksning under vejledning af træner Nikolaj Timofejev. I 2008 blev han indkaldt til hæren, hvor han gjorde tjeneste i Rostov ved Don. I januar 2011 vandt han den VII-russiske turnering "A" i "Spartak Cup", hvor han blev tildelt prisen for uddannelsesmesteren. Kudrjasjov færdiggjorde sin amatørkarriere med en rekord på: 150 kampe, 138 sejre og 12 nederlag.

Med Kudrjasjov gode fysiske forhold begyndte han sin professionelle karriere den 30. juli 2011 og slog ukrainske Oleksandr Okhrei ved knock out i 3. omgang.

Den 23. september 2017 udfordrede han WBA-verdensmesteren Yunier Dorticos, der var en del cruiservægt-turneringen i World Boxing Super Series. Kudrjasjov blev knock-outet i 2. omgang.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]