Due Date

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Due Date
Instrueret af Rediger på Wikidata Todd Phillips
Produceret af Rediger på Wikidata Susan Downey
Medvirkende Rediger på Wikidata Robert Downey Jr.Zach GalifianakisMichelle MonaghanJuliette LewisJamie FoxxRZADanny McBrideCharlie SheenJon Cryer, Matt Walsh, Nathalie Fay og Todd Phillips
Fotografering Rediger på Wikidata Lawrence Sher
Land Rediger på Wikidata USA
Sprog Rediger på Wikidata engelsk
Links
iMDB Rediger på Wikidata på IMDb
Scope på scope.dk
DFI Rediger på Wikidata i DFI's filmdatabase
Hjemmeside Rediger på Wikidata http://duedatemovie.warnerbros.com
Noter
Dele af ovennævnte oplysninger stammer direkte fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammensteds.

Due Date er en amerikansk komedie Road movie instrueret af Todd Phillips, medskrevet af Alan R. Cohen, Alan Freedland, og Adam Sztykiel, og med Robert Downey, Jr. og Zach Galifianakis i hovedrollerne. Filmen blev udgivet den 5. november 2010 i USA og blev optaget i Las Cruces, New Mexico og Atlanta, Georgia i USA.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Peter Highman (Robert Downey, Jr.) er på vej hjem fra Atlanta til Los Angeles for at være til stede ved fødslen af sit første barn, med sin kone, Sarah. Da han er på flyet, finder Peter ud af at Ethan Tremblay (Zach Galifianakis), som havde et uheld med at køre sin bil gennem hans egen bildør sidder bag ham i første klasse. Efter uforvarende at bruge ordene terrorist og bombe, får Ethan Peter skudt af en Generalløjtnant med en gummi kugle. Både Peter og Ethan er tvunget ud af flyet før take-off.

Efter at være blevet afhørt af sikkerhedsmessige årsager, opdager Peter, at han er blevet anbragt på No Fly-Listen og bliver nødt til at finde en anden måde at komme til Californien på. Efter at indse, at han havde efterladt sin tegnebog på flyet, indvilliger Peter modstræbende i at rejse med Ethan, der er aspirerende skuespiller og håber på at få en karriere i Hollywood, i Los Angeles. Ethan er på vej til Hollywood efter begravelsen af sin far, og har sin fars aske med sig i en kaffekande på turen. De tager af sted sammen på rejsen i en lejet Subaru Impreza 2.5I Hatchback.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Soundtrack[redigér | redigér wikikode]

Soundtracket til filmen indeholder titlerne:

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


Amerikansk Stub
Denne artikel om amerikansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Film