Ebi Smolarek

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Euzebiusz Smolarek

Euzebiuz Smolarek (født den 9 Januar 1981 i Lodz i Polen) bedre kendt som Ebi Smolarek er en polsk fodboldspiller. Han startede sin karriere i Feyenoord i år 2000. Han spillede der til år 2004 (Han spillede i alt 68 kampe og scorede 12 mål). Efter sidste ophold i Feyenoord, tog han til Borussia Dortmund ,først på en lejekontrakt, men bagefter på fuldtid, hvor han spillede til år 2007 (Han opnåede 79 kampe for klubben og scorede 25 mål). Efter de 3 år lange ophold i Dortmund tog han til Racing de Santander hvor han spillede til år 2008 (han opnåede 34 kampe og scorede 4 mål). Efter skuffelsen i Racing, tog han på en lejekontrakt til Bolton (Han nåede at spille 12 kampe for Bolton og scorede ikke). Efter det er hans fremtid uvis efter hans kontrakt udløb har han ikke fundet en ny klub.

Smolarek er søn til en anden professionel fodboldspiller, Włodzimierz Smolarek.

Landsholdskarriere[redigér | rediger kildetekst]

Han startede på Landsholdet i år 2002 den 13 Februar mod Nordirland siden den kamp har han spillet 47 Landskampe og scoret 20 mål.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]