Ed Westwick

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ed Westwick i 2008

Edward "Ed" Westwick (født 27. juni 1987 i Stevenage, Hertfordshire, England) er en engelsk skuespiller og musiker, der er bedst kendt for sin rolle som Chuck Bass i den amerikanske tv-serie Gossip Girl.

Liv og karriere[redigér | redigér wikikode]

Ed Westwick studerede på National Youth Theatre i London. Han er fan af fodboldklubben Arsenal F.C.. Han har været med i enkelte afsnit af de britiske tv-serier Doctors, Casualty og Afterlife. Han har været med i filmene Breaking and Entering, Children of Men og Son of Rambow. Ed Westwick er medlem af det britiske band "The Filthy Youth", som består af ham selv, Benjamin Lewis Allingham, Jimmy Wright, Mitch Cox og John Vooght. Han er ikke længere specielt aktiv i bandet, da han vil fokusere på skuespillet. Ed Westwick bor til daglig i New York, da Gossip Girl blev filmet der. De andre medlemmer af bandet bor til daglig i England. Han har dog vist interesse i en stiftelse af et band i USA.

Ed Westwick er den nye model til mærket K-Swiss. Hans medskuespiller Leighton Meester er model for mærket Reebok.

Privat[redigér | redigér wikikode]

Ed Westwick har boet sammen med medskuespilleren Chase Crawford. De to spiller bedste venner i serien, og de er også bedste venner "off-screen".

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerStub
Denne britiske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi