Eurotrip

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Eurotrip
Overblik
Originaltitel Eurotrip
Genre Ungdomsfilm,
komediefilmRediger på Wikidata
Instrueret af Jeff Schaffer
Produceret af Joe MedjuckRediger på Wikidata
Manuskript af David Mandel,
Alec Berg,
Jeff SchafferRediger på Wikidata
Medvirkende Scott Mechlowicz
Jacob Pitts
Michelle Trachtenberg
Travis Wester
Musik af James L. VenableRediger på Wikidata
Fotografering David EggbyRediger på Wikidata
Distributør DreamWorksRediger på Wikidata
Udgivelsesdato 2004
Længde 93 min.
Oprindelsesland USARediger på Wikidata
Sprog Engelsk
Links
på IMDb
på scope.dk
i SFDbRediger på Wikidata
Eurotrips hjemmesideRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Eurotrip er en amerikansk komedie- og ungdomsfilm fra 2004 produceret af folkene bag Road Trip og Old School. Kort fortalt handler filmen om en amerikansk student som rejser med sine venner rundt i Europa.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Filmen starter I Ohio, hvor Scott Thomas lige er blevet student på High School. Da han kommer ud til sin familie og møder sin kæreste fortæller hun, at hun har været ham utro og at hun derfor slår op. Hjemme skriver Scott med Mieke (forvekslet med "Mike") fra tyskland. Scotts ven, Cooper, fortæller, at "Mike" (som de så tror er en dreng) sikkert snart vil spørge om "han" ikke snart kan komme til Amerika så de kan have sex. Da Mieke senere spørger om hun ikke skal komme til Amerika blokerer Scott straks mailen pga. Coopers advarsel. Og da Scotts lillebror, Bert, fortæller at personen han skriver med ikke hedder Mike, men Mieke (og at det er et normalt tysk pigenavn) prøver Scott at skrive tilbage til Mieke, men hun har nu blokeret ham.

Scott snakker nu med Cooper og de beslutter til sidst at tage til Europa. Cooper fortæller at de kan få rejser billigere ved at tage nogle ting med, men da de kommer til lufthavnen går der kun rejser til England. Cooper siger at de kan tage den tur, og da Scott fortæller ham, at England er en ø, siger Cooper at de bare kan svømme – så den rejse tager de.

I England kommer de ind på en bar som de finder ud af er en Manchester United fanklub bar og Scott får fortalt at de er fra en fanklub i Ohio. De drikker med hooligansene og vågner op næste morgen i en bus på vej til Frankrig. I Frankrig begynder hooligansene at jagte en mand i en fransk fodboldtrøje og Scott og Cooper er nu på egen hånd.

De to venner kommer i tanke om at deres andre venner, tvillingerne Jamie og Jenny, er i Paris og de aftaler at mødes med dem. De fire venner følges nu rundt i Europa for til slut at komme til Berlin og Miekes hjem. Det viser sig dog nu at Mieke er taget til Rom og at hun snart tager på en sejltur og derfor ikke kan kontaktes i lang tid. De fire venner tager til Rom, hvor de til sidst finder Mieke.

Medvirkende og steder[redigér | redigér wikikode]

På deres tur rundt i Europa er de i en række forskellige byer. Her er byerne med de vigtigste personer.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

AmerikanskStub
Denne artikel om amerikansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Film