Fernando Olsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Ambox scales.svgDenne artikels neutralitet er omstridt
Begrundelsen kan findes på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Fernando Olsen
Født 6. december 1963 Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Fodboldspiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Fernando Olsen (født 6. december 1963) er rådgiver, erhvervsmand, kendt debattør og tidligere professionel fodboldspiller. Han ejer en række konsulent- og ejendomsselskaber i Danmark og Spanien.

Han er medlem og formand i flere bestyrelser og har forretningsudvikling som speciale.

Som rådgiver opererer han i både den private- og offentlige sektor samt som personlig rådgiver inden for politisk kommunikation. I hans virksomhedsportefølje er mest kendt reklame- og kommunikationsbureauet Sylvester Hvid & Co. A/S, der blev grundlagt i år 1899.

Som fodboldspiller startede han sin karriere som 16 årig. Hans position som angriber og senere midtbanespiller og libero bragte ham til B 1903, Vanløse IF, Fremad Amager, Brønshøj Boldklub og KB (nu FCK). Han spillede seks landskampe for Danmarks U/17-fodboldlandshold

I 1992 sluttede han sin aktive karriere og blev træner et enkelt år i Jyderup Boldklub, inden han valgte at fokusere på sin civile karriere.

Olsen indtog en position som analytiker og debattør inden for oplevelsesøkonomien, især i fodboldmarkedet, først som blogskribent på Avisen.dk og senere som ekspert og debattør i TV2 News og TV3 Sport.

Han er far til den tidligere Brøndby IF spiller, forfatter og nu erhvervsmand Marc Olsen.

Eksterne links[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
FodboldStub
Denne biografi om en dansk fodboldspiller er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi