Spring til indhold

Fernando Olsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fernando Olsen
Født6. december 1963 (60 år) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
BeskæftigelseFodboldspiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Fernando Olsen (født 6. december 1963) er rådgiver, erhvervsmand, kendt debattør og tidligere professionel fodboldspiller. Han ejer og driver en række konsulent-, byggeri og ejendomsselskaber i Danmark og Spanien.

Han er medlem og formand i flere bestyrelser og har byggeri og ejendomsudvikling som speciale.

I hans virksomhedsportefølje er mest kendt reklame- og kommunikationsbureauet Sylvester Hvid & Co. A/S, der blev grundlagt i år 1899.

Som fodboldspiller startede han sin karriere som 16 årig. Hans position som angriber og senere midtbanespiller og libero bragte ham til B 1903, Vanløse IF, Fremad Amager, Brønshøj Boldklub og KB (nu FCK). Han spillede seks landskampe for Danmarks U/17-fodboldlandshold

I 1992 sluttede han sin aktive karriere og blev træner et enkelt år i Jyderup Boldklub, inden han valgte at fokusere på sin civile karriere.

Han er far til den tidligere Brøndby IF spiller, forfatter og nu erhvervsmand Marc Olsen.

Eksterne links[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
FodboldSpire
Denne biografi om en dansk fodboldspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi