George Eads

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
George Eads
GeorgeEads0103.png
George Eads
Personlig information
Fulde navn George Coleman Eads III
Født 1. marts 1967 (54 år)
Fort Worth, Texas, USA
Aktive år 1994 -
Roller Nick Stokes i CSI

George Coleman Eads III (født 1. marts 1967) er en amerikansk skuespiller, som er bedst kendt for sin rolle som Nick Stokes i CBS' tv-kriminaldrama CSI: Crime Scene Investigation.

Karriere[redigér | redigér wikikode]

For at fortsætte sin skuespillerkarriere, rejste han til Los Angeles, Californien, i en pickup han havde lånt af sin stedfar. Da han ankom til Los Angeles, kunne han kun køre om dagen, fordi bilen havde to ødelagte forlygter. Eads fik sit gennembrud i sæbeoperaen Savannah. Selv om hans figur døde i pilotepisoden, tiltrak han sig alligevel så meget opmærksomhed, at producenterne fortsatte med at bruge ham via flashbacks og i sidste ende bragte ham tilbage som figurens tvillingebror.[1]

Senere fik Eads en gæsteoptræden i Skadestuen, og arbejdede på flere tv-film såsom Crowned and Dangerous med Yasmine Bleeth i 1997.

I 2000 fik han en af hovedrollerne i CBS-serien CSI, hvor han spiller en kriminaltekniker i Las Vegas ved navn Nick Stokes.

Parallelt med CSI har han arbejdet på flere tv-film, såsom Monte Walsh (2003) med Isabella Rossellini og Evel Knievel (2004), hvor han spillede rollen som Evel Knievel.

Privat[redigér | redigér wikikode]

George Eads blev født i Fort Worth, Texas og voksede op i Belton, 210 km syd for Fort Worth. Hans far hedder Arthur Coleman "Cappy" Eads, og hans mor hedder Vivian Baker. Eads har en søster, Angela Eads Tekell, der er advokat i Waco Texas. Stedfaren, Dudley Baker, er gynækolog.

I 1985 fik han sin afgangseksamen fra Belton High School og i 1990 fra Texas Tech University med et speciale i marketing. Før skuespillerkarrierens start, havde han arbejdet med at sælge kopimaskiner, førstehjælps- og sikkerhedsudstyr for Cintas.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ tvguide.com. "George Eads: Biography". Hentet 2010-06-24. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi