Hans Otto Bisgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Hans Otto Bisgaard som forsanger akkompagneret af bl.a. Stig Møller (tv.) og Peter Ingemann (th.)

Hans Otto Bisgaard også kaldet Bissen (født 7. august 1945 i Middelfart) er radiovært ved DR og konferencier ved koncerter og festivaler.

Glæden ved musik har været et gennemgående tema i alt, hvad Bisgaard har beskæftiget sig med. Inden tiden på P3, hvor Bisgaard indledte sin medie-karriere på programmet Beatrapport sammen med kollegaen Palle Aarslev, var han aktiv i musiklivet. Han var med til at starte Brøndby Pop Club, hvor han var leder og arrangerede en lang række legendariske koncerter fra 1967 til ansættelsen på P3 i oktober 1970.

Bisgaard var med i mange udsendelser blandt andet: Radio Rita, Smil – du er på og Hitlisten. Han havde et fast morgenprogram på P4, Morgenstund, på hverdage mellem kl. 05.03-06, lørdage, søndage og helligdage kl. 6.03-07, og et eftermiddagsprogram Fredag på farten hver fredag fra 14 til 16. Bisgaard gik på pension fra radioen i februar måned 2017.[1]

Han har også medvirket på tv.

Han har været fast konferencier ved Langelandsfestivalen indtil han i 2007 blev erklæret for for gammel til jobbet, hvilket gjorde den ellers rolige radiovært vred. [2]

Hans Otto Bisgaard er desuden fast konferencier ved Kløften Festival i Haderslev. Hans Otto er flittigt citeret for udtalelsen ”Mange byer tror de har en festival, Haderslev har en”.

Hans Otto Bisgaard er storebror til den tidligere Brøndby-målmand Per Bisgaard.[kilde mangler]

Kildehenvisninger[redigér | redigér wikikode]