Hjælp-diskussion:Almindelige begynderfejl

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg forstår ikke helt følgende sætning: "Et godt princip er aldrig at reducere noget af det samlede indhold i den samlede mængde af brugbart indhold i en artikel." Den virker temmelig kompliceret. Var det meningen der skulle stå "Et godt princip er aldrig at fjerne noget fra den samlede mængde af brugbart indhold i en artikel."? Eller måske endnu mere enkelt: "Et godt princip er aldrig at fjerne noget af det brugbare indhold i en artikel." Jeg tør ikke foreløbig ændre det, da jeg jo ikke forstår sætningen og dermed ikke helt ved hvad der menes. --Jesper Hertel 8. okt 2004 kl. 09:11 (CEST)


Jeg forstår heller ikke helt overskriften "8. Tillæg dig mådehold over for stridigheder." - er det noget man skal afholde sig fra, lige som de andre punkter? Altså er det en begynderfejl at tillægge sig mådehold over for stridigheder? Er det vigtigt at man er ekstrem i stridighederne? Jeg synes ikke helt det stemmer med teksten bagefter. --Jesper Hertel 8. okt 2004 kl. 09:20 (CEST)

Ja, der er vist et par dårligt formulerede sætninger i den her artikel, men det ser ud til du har fået rigtigt fat i meningen, så bare rediger løs. Hvis du bliver i tvivl om meningen af andre sætninger så prøv at kigge på den engelske udgave af denne artikel, som den mere eller mindre er oversat fra. --Christian List 8. okt 2004 kl. 16:04 (CEST)

Kan man tilføjet et punkt til listen over begynderfejl, eller er der konsensus om ikke at gøre listen længere? En vigtig ting, som jeg lige har skulle vænne mig til er, at du ikke "bestemmer" over de artikler du har startet. Når de er skrevet og postet, udvikler de sig, udenfor din kontrol. --Necator 6. jul 2005 kl. 22:51 (CEST)

Det punkt synes jeg bør medtages på listen, men lad os høre hvad nogle flere mener. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. jul 2005 kl. 23:06 (CEST)
Jeg syntes egentlig, at jeg havde set noget om det et sted her på den danske Wikipedia, men jeg tog tilsyneladende fejl. Det er en god idé at få det nævnt, da det kan være svært at vænne sig til. På den engelske har de en artikel en:Wikipedia:Ownership of articles, som man nok med fordel kunne overføre/-sætte til den danske Wikipedia med et link herfra.--Heelgrasper 6. jul 2005 kl. 23:09 (CEST)
Den har vist været nævnt på en brugerdiskussionsside et sted, men ellers ikke. Jeg kan ihvertfald helthjertet tilslutte mig formuleringen. -- Bruger:Wegge 6. jul 2005 kl. 23:11 (CEST)

Større omskrivning[rediger kildetekst]

For tre uger markerede Santac hjælpesiden her som forældet. Og der var da sandt at sige også nogle ting, tiden var løbet fra, mens nogle af de problemer, der opstår nu om stunder, manglede. Jeg har derfor foretaget en større omskrivning af siden. Der kan dog godt være, at der er nogle ting, der skal rettes eller tilføjes. --Dannebrog Spy (diskussion) 9. apr. 2023, 17:03 (CEST)[svar]