Isbjerg (rapper)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Kasper Isbjerg Beckmann (28. september 1973Amager), også kendt som Isbjerg er en dansk rapper og producer, der har været med i grupperne Rockers By Choice, Fuld Pensum, Unit Zero og Toxis. Han har desuden medvirket på en lang række hip hop udgivelser igennem 90'erne, bl.a. Hvid Sjokolade, Den Gale Pose, Takt og Tone og Humleridderne.

Isbjerg startede med at høre og skrive rim, inspireret af bl.a MC Einar, Rip Rap Rock og Rockers By Choice. Han mødtes med andre og startede sin første gruppe i ungdomsklubben Sundby Algård. Han mødte mange unge med samme interesse, og blev derfra ledet videre til klub 47, hvor Turbo Niels havde gang i en masse musik.Han fik smag for at rappe som solist, samtidig med at hjælpe til i grupper som Unit Zero og Det Store Barn. Han havde på et tidspunkt en flair for freestyle rap, der førte til mange improviserede dueller med mange dygtige kunstnere - Her mødte han bl.a. PerVers, som han tabte til i Pulejam 1994.