Jim Ross

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jim Ross

Personlig information
Født 3. januar 1952 (72 år) Rediger på Wikidata
Fort Bragg, Californien, USA Rediger på Wikidata
Højde 183 cm Rediger på Wikidata
Vægt 109 kg Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Professionel bryder (1999-2011), podcaster, sportskommentator, restauratør Rediger på Wikidata
Nomineringer og priser
Udmærkelser WWE Hall of Fame,
Wrestling Observer Newsletter Hall of Fame Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Jim Ross' hjemmeside Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

James William "Jim" Ross (født 3. januar 1952) er en amerikansk wrestling-kommentator og tidligere chef i verdens førende wrestlingorganisation, World Wrestling Entertainment (WWE). Derudover arbejder han også i WWE som konsulent for talentudvikling.

Jim Ross blev indsat i WWE Hall of Fame i 2007 og betragtes af mange som en af de bedste kommentatorer inden for wrestling nogensinde. Blandt wrestlere og wrestlingfans er han kendt under øgenavnet "Good Ol' JR" (på dansk: Gode, gamle JR"). Ved siden af karrieren som WWE-kommentator har han tidligere haft sin egen restaurant og udviklet sin egen barbecuesauce og kogebøger.

Inden Jim Ross blev ansat som kommentator i organisationen i 1993, havde han fungeret som kommentator i en række andre wrestlingorgansationer, heriblandt World Championship Wrestling (WCW). Mens han har kommenteret i WWE, har han også wrestlet enkelte kampe. Siden 2010 har han kun kommenteret nogle få, udvalgte kampe.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

WrestlerSpire
Denne biografi om en amerikansk wrestler er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump