Københavns Hockeyklub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive, i Wikipedia:Selvbiografier § Typer af selvbiografier.

Københavns Hockeyklub er stiftet 12. august 1904. Den er nordens ældste hockeyklub.

I 1903 vendte lærer Frederik Knudsen hjem fra en tur til England, hvor han havde stiftet bekendtskab med den noble sport hockey. På marcus alle på frederiksberg blev KH stiftet d.12-8-1904 og dermed introducerede F Knudsen hockey til københavnerne . KH er nordens ældste klub og i de første år trænede KH på AB`s gamle anlæg ved jagtvejen, senere flyttede KH over ved siden af den gamle idrætspark, nogen husker sikkert stadigvæk at man kunne se hockey fra den gamle fodbold tribune. I 60`erne flyttede KH til Valby idrætspark, hvor klubben forsat holder til. Kvinderne har fra start været i focus og KH har vundet utallige mesterskaber og leveret mange landsholdsspillere. Kvinderne har vundet 40 udendørsmesterskaber og 2 i halhockey. KH´s herrer har vundet 23 udendørsmesterskaber, 3 i halhockey og 10 pokalsejre.

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
SportSpire
Denne artikel om sport er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.