Kategori:Wikipedia FR-stubskabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kategori Skabelon Resultat
Generel {{FR-stub}}
FrankrigSpire
Denne artikel relateret til Frankrig er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump
Biografi {{FR-biostub}}
FrankrigSpire
Denne biografi om en franskmand er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Bygning {{FR-bygningstub}}
FranskSpire
Denne artikel om et fransk bygningsværk og/eller en fransk seværdighed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Bygning eller seværdighed
Film {{FR-filmstub}}
FranskSpire
Denne artikel om en fransk film er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump
Firma {{FR-firmastub}}
FrankrigSpire
Denne artikel om et firma eller en virksomhed i Frankrig er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi {{FR-geostub}}
Fransk geografiSpire
Denne artikel om Frankrigs geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Historie {{FR-histstub}}
Frankrigs historieSpire
Denne artikel om Frankrigs historie er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Frankrigs historie
Kultur {{FR-kulturstub}}
FranskSpire
Denne artikel om fransk kultur er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Kultur
Militær {{FR-milstub}}
Frankrigs militærSpire
Denne artikel om Frankrigs militær er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Frankrigs militær
Natur {{FR-naturstub}}
FranskSpire
Denne artikel om et fransk naturområde er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Landskab
Politikere {{FR-politikerstub}}
FrankrigSpire
Denne artikel om en fransk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker
Politik {{FR-politikstub}}
FranskSpire
Denne artikel om fransk politik er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker