Kategoridiskussion:Kvinder i Romerriget

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Kategori:Kvinder i Romerriget

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Der er en kategori på engelsk WIki, som hedder det samme! Det eneste problem er, at der er så få kvinder fra romerriget på dansk wiki. (Skrev 83.93.5.250 (diskussion • bidrag) 23. feb 2011, 12:12. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har tilføjet links til andre wikipediaer med samme kategori og der er en del hvilket tyder på at kategorien giver gog mening selvom den på den danske wikipedia kun har 2 artikler. Kinamand 1. mar 2011, 22:14 (CET)
  • Behold - der findes mange, men brugbare kategorier med kun få artikler. - og nu hvor denne er blevet tilføjet iw-links er den aldeles brugbar. --Pixi Uno 2. mar 2011, 01:49 (CET)
  •  Kommentar/ Slet - hvornår er vi begyndt at kønsopdele artiklerne ligesom på sv wiki?Trade 2. mar 2011, 12:34 (CET)
  • Slet/ Kommentar - At der kun er to artikler i kategorien, kan løses ved at skrive nogle flere. Jeg finder det imidlertid underligt med disse kønsopdelte kategorier. Skal den blive stående, bør vi også anstændigvis have en kategorier som "Mænd i Romerriget" osv. osv. Vi har ikke særlig mange kategorier, der er kønsopdelte (kun 5 stk. så vidt jeg hurtigt kan tælle), og godt det samme. Har personerne gjort sig bemærkelsesværdige, fordi de er kvinder, kan der være noget ved en kvindekategori, men ellers ikke. --Pugilist 2. mar 2011, 18:28 (CET)
Behold - Kategorien er interessant fordi der ikke var særligt mange kvinder der gjorde sig bemærket i romerriget så det derfor kan være spændende at læse om de få det faktisk lykkedes at gøre sig bemærket i en mandsdomineret verden. Kinamand 3. mar 2011, 18:33 (CET)
Konklusion:
Kategorien beholdes
- Sarrus (db) d. 19. mar 2011, 08:07 (CET)