Kategoridiskussion:Milliardærer fra Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kategoribeskrivelse[rediger kildetekst]

Hvad er kriteriet for at blive optaget i denne kategori ? Skal man være milliardær ? Skal man have været milliardær ? Skal man være i live ? Hvordan gøres formuen op ? --Pugilist (diskussion) 29. jan 2018, 09:21 (CET)

Hej Pugilist. Jeg har oprettet kategorien efter engelsk forbillede, og personerne i kategorien er derfor de samme, som i den engelske. Alle nulevende milliardærer bør vel blive smidt i denne kategori. Afdøde milliardærer (Mærsk Mc-Kinney Møller) kan enten komme i en underkategori Afdøde milliardærer fra Danmark eller i denne. Personer, som har været milliardærer, men som har tabt formuen igen, kunne man putte i en anden underkategori kaldet Tidligere milliardærer fra Danmark (som eksempelvis Ole Vagner og Peter Forchhammer). Hvad er dine tanker? Mvh. Toxophilus (diskussion) 29. jan 2018, 10:05 (CET)
Vi skal i hvert fald have nogle klare kriterier. Og lige nøjagtig privatpersoners formue eller mangel på samme er typisk et emne, som kan være svært at få styr på. Så vidt jeg kan se af Børsens liste, som oplysningerne vist nok er taget fra, så angives "familien" ofte som et hele. Hvis vi skal have kategorien må det vel være alle, der på et givent tidspunkt har haft en formue på over en milliard danske kroner, der kan optages i kategorien. Men vi bør nok have en klar beskrivelse i kategorien. --Pugilist (diskussion) 29. jan 2018, 16:32 (CET)