Kategoridiskussion:Skiløbere

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ski Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ski, et forsøg på at koordinere oprettelsen af skirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Kategori:Skiløbere

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Patchfinder satte i 2012 {{flyt}} på denne kategori med forslag om at den skulle flyttes til Kategori:Skisportsudøvere. Begrundelsen angivet i redigeringsopsummeringen var "Flyt? Har denne kategori det korrekte navn, umiddelbart er der ikke sammenhæng mellem navn og indhold!"

Kategorien er pt. underkategori til Kategori:Skisportsfolk:

Det står mig ikke helt klart om det problem Patchfinder identificerede i 2012 stadigvæk er gældende (kan se at Steenth har været i gang med at organisere kategorien i 2013). Henset til at kategorien er underkategori til Kategori:Skisportsfolk virker det ikke hensigtsmæssigt at flytte kategorien uden at det nærmere specificeres, hvad der skal ske med artiklerne heri.

  •  Flyt ikke Jeg har oprettet dette flytteforslag for at få ryttet op i {{Flyt}}-skabeloner uden tilhørende flytteforslag. Når skabelonen er indsat for så længe siden, er det svært at vurdere om den daværende begrundelse giver mening nu. I mangel af uddybende oplysninger, og henset til kategoriens nuværende overkategori, synes jeg ikke det giver mening at flytte. -- InsaneHacker ⚖️🕊️ (💬) 17. okt. 2022, 20:13 (CEST)[svar]
Konklusion:
Ikke megen debat, men ingen har støttet en flytning. Kategorien bliver liggende. --Pugilist (diskussion) 24. jan. 2023, 14:36 (CET)[svar]

-- InsaneHacker ⚖️🕊️ (💬) 17. okt. 2022, 20:13 (CEST)[svar]