Spring til indhold

Kenny Aronoff

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kenny Aronoff
Kenny Aronoff i 2005
Information
Født7. marts 1953 (71 år)
Albany, New York, USA
Albany, New York, USA Rediger på Wikidata
BeskæftigelseMusiker
Aktive år1976–i dag
Eksterne henvisninger
kennyaronoff.com

Kenny Aronoff (født 7. marts 1953) en amerikansk trommeslager, der har spillet med en række kunstnere og rockbands, heriblandt John Mellencamp, Bob Dylan og Smashing Pumpkins.

Aronoff var medlem af John Mellencamps band fra 1980 til 1997, og de nåede at indspille 10 album i denne periode. Siden midten af 1980'erne har Aronoff også spillet trommer i studiet for en lang række kunstnere og bands, heriblandt Jon Bon Jovi, Joe Cocker, The Rolling Stones, Alanis Morissette, Elton John, Bob Dylan, Rod Stewart, Alice Cooper, Avril Lavigne og Lisa Germano.

I 1998 blev Aronoff hyret som trommeslager for Smashing Pumpkins på deres Adore Tour. Han spiller i øjeblikket trommer for den amerikanske sanger John Fogerty.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
MusikSpire
Denne amerikanske musikrelaterede biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi