Kenny Aronoff

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kenny Aronoff
Kenny Aronoff.jpg
Kenny Aronoff i 2005
Information
Født 7. marts 1953 (68 år)
Albany, New York, USA
Albany Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Musiker
Aktive år 1976–i dag
Eksterne henvisninger
kennyaronoff.com

Kenny Aronoff (født 7. marts 1953) en amerikansk trommeslager, der har spillet med en række kunstnere og rockbands, heriblandt John Mellencamp, Bob Dylan og Smashing Pumpkins.

Aronoff var medlem af John Mellencamps band fra 1980 til 1997, og de nåede at indspille 10 album i denne periode. Siden midten af 1980'erne har Aronoff også spillet trommer i studiet for en lang række kunstnere og bands, heriblandt Jon Bon Jovi, Joe Cocker, The Rolling Stones, Alanis Morissette, Elton John, Bob Dylan, Rod Stewart, Alice Cooper, Avril Lavigne og Lisa Germano.

I 1998 blev Aronoff hyret som trommeslager for Smashing Pumpkins på deres Adore Tour. Han spiller i øjeblikket trommer for den amerikanske sanger John Fogerty.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
MusikSpire
Denne amerikanske musikrelaterede biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi