Kim Belmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Stop hand nuvola.svgAutobiografi
(Dele af) denne artikel er eller antages at være en selvbiografi. Det er imod Wikipedias normer og betyder, at artiklen helt eller delvis bør omskrives af en uafhængig person eller slettes. I mellemtiden anbefaler vi læserne at tage dette med i betragtning under læsningen.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg

Kim Belmark (født den 22. januar 1958 i København) er en dansk journalist og redaktør. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus 1978-82.

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Siden 1. november 2008: Nyhedsredaktør i Politikens Lokalaviser og daglig leder af Lokalavisen.dk.

1. oktober 2011: Ansvarshavende chefredaktør for Politikens Lokalaviser A/S.

2012: Medlem af og formand for dommerkomiteen, der uddelte Ugeavisernes Årspriser.

Hædersbevisninger[redigér | rediger kildetekst]

  • Som ansvarshavende redaktør på Roskilde Avis vinder af Ugeavisernes Årspris 2006, guld i kategorien 'Bedste lokale nyhedshistorie'.
  • Som ansvarshavende redaktør på Lokalavisen Helsingør vinder af Ugeavisernes Årspris 2008, guld i kategorien 'Bedste lokale nyhedshistorie'.
  • Som leder af nyhedsredaktionen, Politikens Lokalaviser/Lokalavisen.dk, vinder af Ugeavisernes Årspris 2009, guld i kategorien 'Bedste lokale nyhedshistorie'.
  • Som leder af nyhedsredaktionen, Politikens Lokalaviser/Lokalavisen.dk, vinder af Ugeavisernes Årspris 2010, sølv i kategorien 'Bedste redaktionelle initiativ'.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]