Spring til indhold

Kunstige negle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Kunstige negle.

Kunstige negle, også kendt som negleextensions, er enten en udvidelse af de naturlige negle eller et cover – en såkaldt tip – der sættes oven på den naturlige negl. Nogle kunstige negle tilstræber at ligne naturlige negle så meget som muligt, mens andre fremstår åbenlyst kunstige.

Kunstige negle fremstilles i mange materialer, bl.a. :

  • Acryl: Det er et produkt, der er elsket, men på samme tid også hadet. Dets holdbarhed er ekstremt og kan bruges til neglebidere.
  • Gelé: Det er et produkt, der er meget kendt i Tyskland, Frankrig og Danmark. Det er også et af de produkter, der er nemme at lære.
  • Silke: Det er et system, der ikke bliver brugt så meget af i verden, men dog er det et populært produkt i Danmark. Det er et meget let og naturtro produkt.
  • Glasfiber:Det er populært produkt i verden, da det har ekstremt god holdbarhed, og de kan blive fyldt op igen og igen. De er også meget nemme at lære.

Miljøstyrelsen har i 2008 foretaget en kortlægning af kemiske stoffer i forbrugerprodukter, og har i forbindelse hermed konstateret, at produkter til opbygning af kunstige negle indeholder kemiske stoffer, der kan give allergi ved kontakt med huden. [1]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

SkønhedsplejeSpire
Denne artikel om skønhedspleje er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.