Kunstige negle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilretning af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Kunstige negle.

Kunstige negle, også kendt som negleextensions, er enten en udvidelse af de naturlige negle eller et cover – en såkaldt tip – der sættes oven på den naturlige negl. Nogle kunstige negle tilstræber at ligne naturlige negle så meget som muligt, mens andre fremstår åbenlyst kunstige.

Kunstige negle fremstilles i mange materialer, bl.a. :

  • Acryl: Det er et produkt, der er elsket, men på samme tid også hadet. Dets holdbarhed er ekstremt og kan bruges til neglebidere.
  • Gelé: Det er et produkt, der er meget kendt i Tyskland, Frankrig og Danmark. Det er også et af de produkter, der er nemme at lære.
  • Silke: Det er et system, der ikke bliver brugt så meget af i verden, men dog er det et populært produkt i Danmark. Det er et meget let og naturtro produkt.
  • Glasfiber:Det er populært produkt i verden, da det har ekstremt god holdbarhed, og de kan blive fyldt op igen og igen. De er også meget nemme at lære.

Miljøstyrelsen har i 2008 foretaget en kortlægning af kemiske stoffer i forbrugerprodukter, og har i forbindelse hermed konstateret, at produkter til opbygning af kunstige negle indeholder kemiske stoffer, der kan give allergi ved kontakt med huden. [1]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

SkønhedsplejeSpire
Denne artikel om skønhedspleje er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.