Liar Game

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning


Liar Game
ライアーゲーム
(Raiā Gēmu)
GenreDrama, Psykologisk, Spændning
Manga
ForfatterShinobu Kaitani
UdgiverJapan Shueisha
DemografiSeinen
MagasinWeekly Young Jump
Original udgivelse2005Igangværende
Bind8
Tv-serie
Liar Game (Sæson 1)
InstruktørHiroaki Matsuyama
Ayako Taiboku
NetværkFuji TV
Original udsendelse14. april 200723. juni 2007
Afsnit11
Tv-serie
Liar Game (Sæson 2)
InstruktørHiroaki Matsuyama
Ayako Taiboku
NetværkFuji TV
Original udsendelse10. november 200919. januar 2010
Afsnit9
Realfilm
Liar Game - The Final Stage
InstruktørHiroaki Matsuyama
KomponistYasutaka Nakata
LicensgiverPony Canyon
Udgivet6. marts 2010
Spilletid133 min

Liar Game (ライアーゲーム Raiā Gēmu) er en japansk manga skrevet og tegnet af Kaitani Shinobu. Serien er ongoing og startede 2005 udgivet af Weekly Young Jump. Senere er der blevet lavet en live drama som første gang blev vist på tv den 14. april 2007.

Plot[redigér | redigér wikikode]

Nao Kanzaki, en ærlig studerende, modtager 100 millioner yen (omkring $1.000.000) og en invitation til at deltage i et spil kaldet "Liar Game Tournament". Da Nao hurtigt bliver snydt af sin modstander, tyer hun til den før-dømte svindler Shinichi Akiyama for hjælp til at få sine penge tilbage. Selvom Akiyama er tøvende går han med til at hjælpe Nao, på betingelse af, at de både stjæler Naos stjålne penge og modstanderen Fujisawas penge og at Akiyama får halvdelen af pengene som betaling.

Det lykkes Akiyama at få alle pengene og vinder første runde af spillet for Nao. Men da spilles syntes ovre, dukker nye runder frem, og hvis man taber står man i bundløs gæld til Liar Game-firmaet. Tilgengæld kan man med sine vundne penge efter hver runde 'købe' sig fri af spillet. Nu prøver Akiyama og Nao at vinde hver runde af spillet for at købe taberne fri og afsløre Liar Game-organisationens sande ansigt.


Anime eller mangaStub
Denne artikel om en anime og/eller manga er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.