LittleBigPlanet 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
LittleBigPlanet 2
Generelle oplysninger
Udvikler SCE Worldwide Studios
Media MoleculeRediger på Wikidata
Udgiver Sony Interactive EntertainmentRediger på Wikidata
Komponist Kenneth C M YoungRediger på Wikidata
Udgivet 2011
Genre Platformspil
Spiltype Singleplayer
MultiplayerRediger på Wikidata
Platforme PlayStation 3
Efterfulgte LittleBigPlanet
Eksterne links
http://www.littlebigplanet.com/
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

LittleBigPlanet 2, efterfølgeren til spillet LittleBigPlanet, er et puzzle platformer spil som indeholder brugerlavet indhold. Spillet er udviklet af Media Molecule og udgivet af Sony Computer Entertainment Europe til PlayStation 3. Det skulle oprindelig havde været udgivet i November 2010, men udgivelsen blev udskudt til Januar 2011. Spillet er en direkte efterfølger til det anmelderroste spil LittleBigPlanet, og det tredje spil i serien efter PSP udgivelsen i 2009. De fleste af de 3 millioner brugerskabte baner fra LittleBigPlanet er stadig kompatible med LittleBigPlanet 2, og kan spillet og redigeres. Modsat det første spil i serien blev LittleBigPlanet 2 ikke markedsført som et platformer spil, men som en "platform til spil".

Historie[redigér | redigér wikikode]

Den onde Negativitron bortførrer Sackboy. Heldigvis for Sackboy bliver han reddet af Ludvig Da Vinci Lederen af Alliancen (ikke en alliance navnet på en gruppe). Den første verden hedder Da Vincis gemmested og handler om at klare Alliancens optagelsesprøve. I løbet af prøven bliver Sackboy introduceret for en af de nye ting, kaldet for gribekrogen.

Sackboys første opgave som medlem af alliancen er at tage til Victoria De Vandklokke, som arbejder på en Sackbothær. Beklageligvis bliver hun angrebet af Negativitronen.

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.