Mario & Luigi: Partners in Time

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Mario & Luigi: Partners in Time
Generelle oplysninger
Udvikler AlphaDream
Udgiver Nintendo
Komponist Yoko ShimomuraRediger på Wikidata
Udgivet USA 28. november 2005
Japan 29. december 2003
Den Europæiske Union 27. januar 2006
Genre Rollespil
Spiltype Singleplayer
Platforme Nintendo DS
Eksterne links
Mario & Luigi: Partners in Times hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Mario & Luigi: Partners in Time er et rollespil udviklet af AlphaDream og udgivet af Nintendo til Nintendo DS. Spillet blev udgivet i Nordamerika november 2005, i Japan december 2005 og i Europa januar 2006. Det er det andet spil i Mario & Luigi-serien og er efterfølgeren til Mario & Luigi: Superstar Saga til Game Boy Advance. Spillet blev efterfulgt af Mario & Luigi: Bowser's Inside Story, som blev udgivet i 2009. Partners in Time blev senere genudgivet til Wii Us Virtual Console-tjeneste i 2015.

Historien følger Mario, Baby Mario, Luigi og Baby Luigi, som rejser frem og tilbage i tid, mens de søger efter Princess Peach, der er blevet bortført af rumvæsner kendt som Shroobs. Spilmekanikkerne fokuserer på samarbejdet mellem kvartetten, som skal bruge deres specifikke kvaliteter og færdigheder til at løse gåder for at komme videre, og har flere rollespilelementer.[1] Spillet er betydeligt mørkere i tone end dets forgænger, især i sit plot og dets temaer.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.