Michael Brostrup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Michael Brostrup
Personlig information
Født 15. januar 1965 (56 år)
Nationalitet Danmark Rediger på Wikidata
Bopæl København
Beskæftigelse Skuespiller
Eksterne henvisninger
michaelbrostrup.com
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Michael Brostrup (født 15. januar 1965) er en dansk skuespiller.

Brostrup er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1993 og var til året efter tilknyttet teatret, hvor han bl.a. spillede rollen som Valentin i stykket "Hellig tre konger". I 1997 blev han tilknyttet Aalborg Teater, hvor han i 1999 fik sit gennembrud med rollen som Romeo i "Romeo og Julie". Han har desuden medvirket i adskillige andre opsætninger ved den nordjyske landsdelsscene. Fra 2012 kan Michael Brostrup opleves i En skærsommernats drøm på Det Kgl Teater.

I 1994 medvirkede han i Erik Clausens Min fynske barndom, hvor han spillede smedens Lars, han spillede den danske arkitekt i den norske succes-miniserie Berlinerpoplene og i 2009 var han med i tv-serien Blekingegade. 2013 Kvinden i buret og 2014 Fasandræberne som Børge Bak. Medvirkede i Spies og Glistrup, Skytten og Tarok - alle i 2013

Udvalgt filmografi[redigér | redigér wikikode]

Film[redigér | redigér wikikode]

Tv-serier[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Michael Brostrup kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.