Narsil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Merge-arrow.svgSammenskrivningsforslag
Artiklen Narsil er foreslået føjet ind i Ringenes Herre. (Siden januar 2013)  Diskutér forslaget

Narisl er et sværd som stammer fra den store krig i ringenes herrer hvor den onde fyrste Sauron bliv besejret. sværdet Narsil er også kændt som sværdet med den knækkede klinge. under den store krig knækkede klingen men det var den knækkede klinge der besejrede Sauron. det var Isildur der besejrede Sauron. og på denne måde begynder eventyret om ringen i serierne Ringenes herrer, ved at Isildur tager Saurons ring som er ringen over dem alle. som i dette digt. Tre har elvernes konge i dybeste skov, Syv har dværgenes herrer i sale af sten, Ni har mennesket dødeligt, dømt til at sove, Én har den natsorte fyrste for ondskab og mén I mordors land hvor skygger ruge. Én ring er ring er over dem alle, Én ring kan finde de andre Én ring kan bringe dem alle, I mærket lænke dem alle I Mordors land, hvor skygger ruge. dette digt fortæller os at ringen var herredømerts ring, ringen over dem alle. men sværdet narsil bliver samlet op lagt på et klæde på en statue i kløvedal. her er det at Aragon Isildurs trone arving møder Arwen en smuk elverpige. da den store krig bryder ud i slutningen beder Arwen om at få gensmedet sværdet til Aragon. da krigen er over vælger Arwen at gifte sig med Aragon som er menneske og give afkald på sin udødelig hed og Aragon bliver konge over Gondor med sværdet Narsil ved sin side.