Neville Isdell

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Neville Isdell
Neville Isdell under World Economic Forum on Africa 2008
Personlig information
Født Edward Neville Isdell
28. juni 1943 (80 år)
Downpatrick, Nordirland[1]
Ægtefælle Pamela Isdell[2]
Børn Cara[3]
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Harvard Universitet,
Harvard Business School,
Cape Town Universitet Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Bestyrelsesformand og administrerende direktør for The Coca-Cola Company
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Edward Neville Isdell (født 8. juni 1943[1]) er en nordirsk forretningsmand, der tidligere var bestyrelsesformand og administrerende direktør for The Coca-Cola Company.

Isdells familie flyttede til Zambia, da han var ti år gammel,[4] og i 1966 blev han ansat i den lokale afdeling af The Coca-Cola Company. Herfra avancerede han, så han i 1972 blev leder af afdelingen i Johannesburg,[4] firmaets største afdeling i Afrika. Han fik efterfølgende mere og mere betydningsfulde lederstillinger i Coca-Colas afdelinger i Australien, Filippinerne og Europa, inden han i 1998 blev bestyrelsesformand og administrerende direktør for afdelingen i Storbritannien. Han blev pensioneret som direktør i december 2001.

Neville Isdell har siden sin pensionering fungeret som international konsulent for Coca-Cola, og han har været involveret i en række internationale samarbejder, blandt andet det amerikansk-russiske forretningsråd.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

FirmaSpire
Denne biografi om en erhvervsleder er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi