Niki Topgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Niki Topgaard
Født 8. maj 1985 (36 år)
Hillerød Rediger på Wikidata
Nationalitet Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse YouTuber
Eksterne henvisninger
https://www.nikitopgaard.dk
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Niki Topgaard (født 8. maj 1985) er en dansk YouTuber, kendt for sin YouTube-kanal Niki Topgaard hvor han laver sketches og andet comedy. Han har desuden medvirket i spillefilmen Aminas breve, Anti, Den danske pige og Fuglene over sundet. Han har også lagt stemme til Angry Birds 2, medvirket i et afsnit af 5. Gear, samt været instruktør og manuskriptforfatter på filmen Exsecratus fra 2009.

Han er kendt for serier som: Piloterne, Billy og Jimmy, Ultimativ roommate prankwar, Udfordrings fredag og Livet på Hogwarts.Og sidst men ikke mindst karsten og pædagogen

Karriere[redigér | redigér wikikode]

Niki har altid godt kunnet lide at lave film, og har gjort det længe før YouTube var en ting. I 2006 startede han YouTube kanalen ronikycomedy sammen med sin ven Ronnie Skov.[1] Fra RonikyComedy er de mest kendte værker Carsten og pædagogen, Sportsidioterne, John og Brian og meget mere i comedy og sketches. Nikis første YouTube-kanal alene, som er slettet, er kanalen Ziltox Produktion, hvor han lavede små kortfilm, nogen af dem har han genudsendt. På Movietalk-kanalen lavede han en hel masse danske, senere engelske filmvideoer, mest kendt med serien Movie Locations,[2] hvor han rejste rundt og besøgte steder, hvor kendte film er blevet optaget. Dette gav ham en stor følgerskare, og startede hans genkomst til YouTube. Niki har ikke officielt stoppet denne kanal, men uploader sjældent på den.

I 2018, lavede Niki en ny kanal, hvor han gik tilbage til comedy og sketches på dansk. Det er kanalen Niki Topgaard. Denne kanal lever han af, og arbejder fuldtid på. Her har han også arbejdet sammen med andre YouTubere, venner og andre, bla.a. Alexander Husum, Flamesman1 Jacob Juulsgaard og Uffe Holm. Han har også lavet mange sange, bl.a. med Chief 1, og medvirket i en musikvideo med ham.[3]

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

År Produktion Rolle Noter
2009 Exsecratus Instruktør, manuskript og ham selv Debut
2011-2017 X Factor Danmark Redigering Tv-serie
2012-2013 Natholdet Redigering Tv-serie
2014 Angry Video Game Nerd: The Movie Effekter
2015 Den danske pige Kunstsamler
2016 The Angry Video Game Nerd Ham selv Webserie
2017 Aminas breve Junkie
2019 5. Gear Ham selv Tv-serie
Angry Birds 2 Jerry Stemme
2020 GG Horsens Søren Ragequit Webserie

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Singler[redigér | redigér wikikode]

Niki og Morten[redigér | redigér wikikode]

  • Niki og Morten (med Morten Hvid)

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]