Niki Topgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Niki Topgaard
Født 8. maj 1985 (35 år)
Hillerød Rediger på Wikidata
Nationalitet Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Skuespiller Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
www.nikitopgaard.dk
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Niki Topgaard (født 8. maj 1985) er en dansk YouTuber, og skuespiller, kendt for sin YouTube kanal Niki Topgaardog tidligere ronikycomedy, Han har også medvirket i spillefilmen Aminas breve, og har også lagt stemme til Angry Birds 2. Han var også med i en sæson af 5. Gear sammen med Alexander Husum. Han var også instruktør og manuskriptforfatter på filmen Exsecratus fra 2009.

Han startede på YouTube med kanalen 'ronikycomedy' sammen med sin ven Ronnie Skov i 2006, dog stoppede de begge på den kanal i 2016.

Efter slutningen på ronikycomedy, gik Niki over på sin egen YouTube kanal ved navnet 'Niki Topgaard Movietalk'og lavede engelske videoer om filmsnak og filmlokationer. Dog fokuserer han primært på sin danske kanal nu og har derfor ikke uploadet videoer på den i et stykke tid, men den er ikke officelt stoppet.

På hans primære kanal 'Niki Topgaard'uploader han primært sketches og andet comedy. Der har han også flere sucesfulde serier, som f.eks. 'Udfordrings Fredag' sammen med hans ven Jacob Juulsgaard/xcifer, 'Livet på Hogwarts' sammen med Simon Langhoff/flamesman1 og 'Photoshopper jeres billeder'.

Niki har lavet mange samarbejder med andre YouTubere og også komikere, bla.a. med Alexander Husum, flamesman1/Simon Langhoff, Uffe Holm og Spørg Casper/Casper Harding.

År Produktion Rolle Noter
2009 Exsecratus Instruktør, manuskript Debut
2011-2017 X Factor Danmark Effekter, grafik og colorgrading Tv-serie
2014 Angry Video Game Nerd: The Movie Effekter
2015 Den danske pige Kunstsamler
2016 The Angry Video Game Nerd Ham selv Webserie
2017 Aminas breve Junkie
2019 5. Gear Ham selv Tv-serie
Angry Birds 2 Jerry Stemme

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]