Pac-Man World 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilretning af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Pac-Man World 3
Del af Pac-Man-serien
Generelle oplysninger
Udvikler Blitz Games
Udgiver Namco
Serie Pac-Man
Udgivet PlayStation 2 & GameCube
USA 15. november 2005
Den Europæiske Union 5. maj 2006
Xbox
USA 17. november 2005
Den Europæiske Union 5. maj 2006
PlayStation Portable
USA 6. december 2005
Den Europæiske Union 2. juni 2006
Nintendo DS
USA 7. december 2005
Den Europæiske Union 5. maj 2006
Windows
USA 8. december 2005
Den Europæiske Union 4. august 2006
Genre Platformspil
Spiltype Singleplayer
Platforme PlayStation 2
GameCube
Xbox
Nintendo DS
PlayStation Portable
Windows
Aldersgrænse ESRB: E
PEGI: 3+

Pac-Man World 3 (パックマンワールド3) er et videospil udgivet den 15. november 2005PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox, PlayStation Portable, Nintendo DS og PC. Det er det tredje spil i Pac-Man-serien, og blev udgivet på Pac-Mans 25-års jubilæum.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Pac-Man World 3 handler om Pac-Man i løbet af hans 25-års fødselsdag. Da han kommer hjem til Mrs. Pac-Man og Pac Jr. sker der noget underligt, Pac-Man begynder at forsvinde, og dukke op på tagende af husene og i træet-i-midtens grene og i luften. Samtidig er spøgelset Orson ved at spille på Pac-Game Maskinen, hvor den går i stykker midt i spillet. Pac-Man lander et mærkeligt sted, og må nu slås mod monstre, røde spøgelser og mekaniske robotter, og finde ud af at det er en person ved navn Erwin, der står bag alt dette. I dette spil er det også i særtilfælde, at spille som Pinky og Clyde. når man har konfronteret Erwin ser man en mini-film, Pac Jr. sidder og læser da Pac-Man pludselig kommer tilbage, på dette tidspunkt da han rammer jorden efter et fald spiser Clyde hans kage og så kommer Inkey, Pinky og Blinky. Pac-Man hopper op i luften og spiser en Power-Pellet, så spøgelserne bliver blå, og så spiser han dem. Der slutter Pac-Man World 3.


computerspilSpire
Denne computerspilsrelaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.