Percy Nilsson

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Percy Nilsson

2016
Personlig information
Født 22. maj 1943 (80 år) Rediger på Wikidata
Malmø, Sverige Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Snedker, forretningsperson Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Leif Yngve Percy Nilsson (født 22. maj 1943 i Malmø) er en svensk entreprenør, iværksætter i ejendomsbranchen og sportsdirektør. Han blev udnævnt til Årets Skåning i 2008. Han har været formand for Malmö Redhawks siden 1984.

Percy Nilsson har gennem årene haft en høj profil i medierne. En biografi er blevet udgivet i bogform, og flere længere portrætinterviews er blevet offentliggjort i pressen. Den 7. oktober 2014 optrådte Percy Nilsson i tv-showet My Truth, hvor han blev interviewet af programlederen Anna Hedenmo.

Hjemis Hændelsen[redigér | rediger kildetekst]

Nilsson blev advaret til medierne efter at have punkteret et dæk på en Hjemis-bil med en trådløs boremaskine og slået chaufføren i sommeren 2013, efter at han blev irriteret af det gentagne spil på selskabets genkendelsessignal ved bilens besøg i hans boligområde. Han blev dømt 100.000 kr i bøde efter denne hændelse.