Peter Hesse Overgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Peter Hesse Overgaard
Personlig information
Født 19. maj 1954 (67 år)
København, Danmark

Peter Hesse Overgaard (født 19. maj 1954 i København) er en dansk skuespiller.

Allerede i 1971 rejste han til USA for at prøve lykken som teenage-skuespiller på de skrå brædder, vendte tilbage et par år efter og afsluttede sin skuespilleruddannelse på Team Teatret i Herning.

Han har gennem mange år arbejdet som freelance, som bl.a. har givet ham teaterroller på Fiolteatret, Husets Teater, Bådteatret, Det Danske Teater, Det ny Teater og Café Teatret. Han stoppede dog som teaterskuespiller i 1990. Han fandt teatret en hård disciplin og "orkede ikke at spille det samme hver aften i mange uger i træk".[1]

Han har medvirket i en række tv-serier, bl.a. i Bryggeren, Strisser på Samsø, Rejseholdet, Nikolaj og Julie, Krøniken, Forsvar, Anna Pihl og Badehotellet. Han har også medvirket i radiodrama og spillede Niels Bohr i 2012.[2]

Udvalgt filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Peter Hesse Overgaard kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.