Portal:Håndbold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

rediger

Håndboldportalen

Portal logo
{{{2}}}

Velkommen til håndboldportalen. Her kan du læse noget om håndbold. Hvis du vil, skal du være velkommen til at skrive dig på som portalansvarlig. Det kan du gøre i boksen nederst til højre.

rediger

Månedens artikel

França x Holanda - Semifinais.jpg

Nederlandenes håndboldlandshold er det Nederlandske landshold i håndbold for kvinder som også deltager i internationale håndboldkonkurrencer. De reguleres af Nederlands Handbal Verbond.

Det hollandske kvindelandshold var før 2010'erne ikke blandt verdens bedste landshold og var flere lejligheder ikke kvalificeret til diverse VM- og EM-slutrunder.

Selvom det hollandske forbund førhen havde afholdt VM i håndbold to gange før i 1971 og 1986, havde det altså ikke påvirket landsholdets resultater. Trods flere udenlandske landstrænere op igennem den anden halvdel af 1990-tallet, formåede de ikke at klare sig blandt de bedste.(Læs mere..)

rediger

Artikler der skal forbedres, udvides eller opdateres

Her kan du se på eventuelle forslag eller ønsker for håndboldartikler som skal forberedes indholdsmæssigt, udvides, eller opdateres. Jo højere på listen desto højere prioritet.


rediger

Du kan hjælpe...

...med at udvide og holde denne portal ved lige:


Skriv dig gerne på som bidragsyder eller som portalansvarlig.rediger

Udvalgt spillerartikel

Stine Oftedal 3 20170519.jpg

Stine Bredal Oftedal (billedet) er en kvindelig norsk håndboldspiller, som spiller for Győri Audi ETO KC og er anfører på Norges kvindehåndboldlandshold.

Hun blev kåret til verdens bedste håndboldspiller af International Handball Federation i 2019.(Læs mere..)


rediger

Igangværende og kommende turneringer

2023

Husk kun at tilføje begivenheder, der er en artikel om.


rediger

Seneste nytDer skal maksimalt stå fem nyheder på en gang - ved indsættelse af en ny nyhed (øverst), skrives den også ind i arkivet og den nederste nyhed fjernes.


rediger

Vidste du at...


rediger

Nye håndboldartikler

Her kan du se nogle eksempler på nye håndboldartikler. Du kan jo se, om du skulle have lyst til at udvide nogle af dem, så de kan komme over stubniveau, hvis de måtte være detDer skal maks. stå fem artikler herover. Du bedes derfor fjerne den nederste linje, når du tilføjer en ny øverst.


rediger

Portalansvarlige

Hvis du har lyst til at holde denne portal ved lige, må du gerne skrive dig på herunder:Portal Se også andre portaler.

Ryd cachen for denne side (purge).rediger

Projekter


-->