Portaldiskussion:Design

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Historisk[redigér wikikode]

Jeg har indsat {{Historisk}} på Portalsiden, jf. Wikipedia:Landsbybrønden/Portaler. Hvis den ikke skal flyttes til Portaler uden aktivitet, så bare slet denne opmærkning. --Kjeldjoh (diskussion) 29. jan 2018, 08:54 (CET)

Det er helt i orden. Jeg har faktisk overvejet at flette denne portal sammen med en anden som hedder Håndværk og design, så skal nok skrive på deres diskussionsside, så finder vi lige ud af hvad der skal ske med denne portal. Allan Nielsen - Bruger:Tjalland 31. jan 2018, 21:39 (CET)
Ved du hvad jeg synes faktisk at vi bare skal slette denn. Jeg må indrømme at jeg aldrig får taget mig sammen til at opretholde denne portal. Kan du hjælpe mig med at få den slettet Kjeldjoh? Allan Nielsen - Bruger:Tjalland 5. apr 2020, 19:00 (CEST)
Hej Tjalland, vi kunne godt oprette et Wikipedia:Sletningsforslag, men hvorfor slette det? Jeg tænker at du bare kan fjerne dit navn fra Portal:Design/Portalansvarlige, og så lade det ligge til hvis der skulle være andre der får lyst til at overtage.--Kjeldjoh (diskussion) 7. apr 2020, 17:48 (CEST)
Jeg har hermed fjernet mig fra Portalansvarlige. Allan Nielsen - Bruger:Tjalland 8. apr 2020, 14:04 (CEST)