Radio Globus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Radio Globus er en middelstor kommerciel radiokanal i Syd og Sønderjylland med geografisk placering i Sdr. Hygum mellem Rødding og Ribe.

Stationens stor gennembrud[kilde mangler] var i år 2005 hvor det nye morgenprogram "Vækkelsesprædikanterne", blev lanceret, med de 2 værter Freddy Fey og Henrik Dinesen. Derudover fik kanalen dengang nye jingler.

Radio Globus fik også et nyt program som hed "Debatmaskinen". Det var dengang bestyret af tidligere vært på TV3, Jeppe Søe.

I dag (2014) er der sket meget fremskridt for stationen. Der er i dag nyhedsopdateringer hver time, styret af Mike Forde og Marianne Thorø. I dag har radiostationen 2 radioprogrammer i hverdagene. Et morgenprogram kaldet Vækkelsesprædikanterne med værterne Freddy Fey og Dennis Pedersen. Tidligere har Søren Klinkby og Anders Bock også været en del af morgenholdet. Eftermiddagsprogrammet hedder Nadim og Det Flyvende Tæppe.

Radio Globus har en søsterkanal som hedder Globus Guld. Stationen sender musik fra 70'erne til i dag. Globus Guld sender i et større område end Radio Globus. Ved sidste lyttermåling Gallup lavede havde Globus Guld 136.000 ugentlige lyttere, hvilket giver stationen en samlet set 3. plads på listen over Danmarks førende kommercielle lokalradioer, ifølge en Gallup Måling. Radio Globus har 99.000 og ligger på en 9. Plads.


Programflade[redigér | redigér wikikode]

Tidsrum Program Vært
06:00 - 10:00 Vækkelsesprædikanterne Freddy Fey, Jonas Bonnerup og Dennis Petersen
10:00 - 13:00 Radio Globus Non-stop
13:00 - 17:00 Klasseværelset Thorleif Olesen
17:00 - 06:00 Radio Globus Non-stop

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Radio Globus' hjemmeside