Ralle Malone

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Ralle Malone er er en dansk trommeslager, der er født og opvokset i Åbyhøj, som er en forstad til Aarhus.

Han var i 1990'erne trommeslager i det århusianske hardcore-band Barcode. Men blev først for alvor kendt, da han i slut-90'erne spillede live-bass for Suspekt. Dette var dog kun for en kort periode.

I 2003 kom han med Niarn på tour som backuprapper, hypeman og trommeslager, senere på året slog han sig sammen med Niggerenislæden (nu Johnson) og sammen begyndte at lave numre – med Johnson på rap og Ralle Malone på sang.

I foråret 2004 blev de signet til det anerkendte selskab Run For Cover m.h.p. deres første EP-udgivelse, der imidlertid ikke materialiserede sig.

Bulldogg[redigér | redigér wikikode]

I foråret 2007 pladedubuterede Ralle Malone under pseudonymet Bulldogg med singlen "Knep Knep, Drik Drik, Hor Hor, Snif Snif". Singlen blev lagt på nettet til gratis download.[1] Ralle Malone optrådte maskeret som Bulldogg og forsøgte at skjule sin identitet som Bulldogg. I 2007 udgav Ralle Malone under navnet Bulldogg sit debutalbum med titlen BulldoggCopenhagen Records. Albummet opnåede imidlertid negative anmeldelser.[2] Der var i perioden nogen debat om, hvorvidt, der var identitet mellem Ralle Malone og projektet Bulldogg.[3].

Efter udgivelsen af Bulldogg indspillede Ralle Malone med Peter Sommer en musikvideo i Horsens Statsfængsel med titlen "Kommer Hjem Til December".[4] Ralle Malone var i 2010 sammen med Joey Moe hovednavn på den Århusianske festiaval Urban Colorz[5]

Referencer[redigér | redigér wikikode]