RapidShare

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

RapidShare er et delvist gratis enkelt-klik fildelings website, formodentlig en af de største internationalt, som bliver styret og administreret fra Schweiz (Tidligere Tyskland). De største fildelingsservices er Mega.nz og Google Drev, som fører markedet.

Siden bliver finansieret af Google AdSense og ved brugerbetaling, da det kun er muligt at downloade med fuld hastighed og hente flere filer inden for et tidsrum på et par timer, såfremt man er betalende bruger.

RapidShare er i nogle tilfælde blevet kædet sammen med det ulovlige Warez, som distribuerer computerprogrammer illegalt hvilket RapidShare tager afstand fra, da det ikke er muligt at kontrollere så mange filer.

Den 19 January 2007, vandt German collections agency GEMA midlertidligt retsagen imod både RapidShare.de og RapidShare.com. hjemmesiden er nede, efter at landsretten i tyskland har dømt en midlertidlig shutdown af hjemmesiden, da hjemmesiden er anklaget for at dele opretshavende materialer.

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]

InternetSpire
Denne internet-relaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.