Reggie Fils-Aime

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Reggie Fils-Aime
Præsident for Nintendo i Nordamerika

Reggie Fils-Aime - Game Developers Conference 2011 - Day 2 (1).jpg

Personlig information
Født 25. Marts 1961
Bronx, New York City, New York, USA
Bopæl Seattle Rediger på Wikidata
Højde 189 cm Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Cornell University Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Virksomhedsleder (2006-2019), forretningsperson Rediger på Wikidata
Arbejdsgiver Nintendo (2003-2019) Rediger på Wikidata
Signatur
Reggie Fils-Aimé's signature.svg
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Reginald Fils-Aime (født 25. marts 1961) bedst kendt som Reggie Fils-Aime var præsident for Nintendos amerikanske afdeling. Han blev forfremmet fra vicepræsident og ansvarshavende for salg og markedsføring den 25. maj 2006 og blev pensioneret den 15. april 2019. Han blev erstattet med Doug Bowser, som blev forfremmet fra vicepræsident og ansvarshavende for salg og markedsføring.

Nintendo[redigér | rediger kildetekst]

Reggie Fils-Aime blev ansat i december 2003 som vicepræsident og ansvarshavende for salg og markedsføring i Amerika. Han blev berømt da han åbnede Nintendos pressekonference til E3 2004 med ordene "My name is Reggie. I'm about kickin' ass, I'm about takin' names, and we're about makin' games." Kort efter startede en kult på nettet. Billeder og flash animationer blev spredt ud på nettet. Mange fans mener at Reggie er ansvarlig for at generobre det amerikanske marked, derfor kaldes dette "Reggielution" (opkaldt efter Nintendo Wii der havde kodenavnet Revolution).

Baggrund[redigér | rediger kildetekst]

Reggie Fils-Aime fik sin eksamen i USA i 1983. Han har 3 børn, hvoraf den ene går på college, og de to andre bor i Florida. Han er skilt og bor i Seattle med sin kæreste gennem længere tid.


USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi