Reggie Fils-Aime

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Reggie Fils-Aime
Præsident for Nintendo i Nordamerika

Reginald Fils-Aime.jpg

Personlig information
Født 25. Marts 1961
Bronx, New York City, New York, USA
Bopæl SeattleRediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Cornell UniversityRediger på Wikidata
Beskæftigelse VirksomhedslederRediger på Wikidata
Fagområde NintendoRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.

Reginald Fils-Aime (født 25. marts 1961) bedst kendt som Reggie Fils-Aime er præsident for Nintendos amerikanske afdeling. Han blev forfremmet fra vicepræsident og ansvarshavende for salg og markedsføring den 25. maj 2006.

Nintendo[redigér | redigér wikikode]

Reggie Fils-Aime blev ansat i december 2003 som vicepræsident og ansvarshavende for salg og markedsføring i Amerika. Han blev berømt da han åbnede Nintendos pressekonference til E3 2004 med ordene "My name is Reggie. I'm about kickin' ass, I'm about takin' names, and we're about makin' games." Kort efter startede en kult på nettet. Billeder og flash animationer blev spredt ud på nettet. Mange fans mener at Reggie er ansvarlig for at generobre det amerikanske marked, derfor kaldes dette "Reggielution" (opkaldt efter Nintendo Wii der havde kodenavnet Revolution).

Baggrund[redigér | redigér wikikode]

Reggie Fils-Aime fik sin eksamen i USA i 1983. Han har 3 børn, hvoraf den ene går på college, og de to andre bor i Florida. Han er skilt og bor i Seattle med sin kæreste gennem længere tid.


USA Stub
Denne biografi om en amerikaner er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi