Roblox

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roblox
Roblox Logo Black.svg
Generelle oplysninger
Udvikler Roblox CorporationRediger på Wikidata
Udgiver Roblox CorporationRediger på Wikidata
Genre MMORPGRediger på Wikidata
Spiltype MultiplayerRediger på Wikidata
Platforme Xbox One
Microsoft Windows
OS X
iOS
AndroidRediger på Wikidata
Eksterne links
Roblox' hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

ROBLOX er et onlinemultiplayerspil og en Lua spilmotor for børn og voksne. Roblox startede i 2006, og havde i 2018 over 635 millioner spillere. (Juni). Roblox er en online virtuel legeplads og værksted, hvor børn i alle aldre trygt kan interagere, skabe, have det sjovt, og lære. Stort set alt på Roblox er konstrueret og fremstillet af medlemmer af fællesskabet. Roblox er designet til 8 til 18-årige, men det er åbent for folk i alle aldre. Hver spiller starter med at vælge en avatar og give den en identitet. De kan derefter udforske Roblox - interagere med andre ved at chatte, spille spil, eller samarbejde om kreative projekter. Hver spiller er også givet deres eget stykke af ubebyggede fast ejendom sammen med en virtuel værktøjskasse med til at designe og bygge noget - f.eks. en sejlende skyskraber, en kæmpe pinball maskine, et multiplayer "Capture the Flag" spil eller en helt anden, endnu-til-være-drømt skabelse. Der er ingen omkostninger for det første plot af virtuelle jord. Ved at deltage og ved at bygge seje ting, kan Roblox medlemmer optjene speciale badges samt Roblox dollars ( "ROBUX"). Til gengæld kan de handle i online kataloget for at købe avatar-tøj og tilbehør samt premium byggematerialer, interaktive komponenter samt arbejdsvilkår mekanismer.

Developer Exchange (DevEx) er et program, ROBLOX har iværksat, til spiludviklere, på ROBLOX. Dette tillader dem, at veksle deres robux (R$) til rigtige penge (USD).

Builder Club (BC) er et medlemskab som er betalt, der er tre forskellige Builderclubs, BC, TBC, OBC. De har alle sammen forskellige priser og forskellige værdier. Builder Club (BC) er nu blevet fjernet, og er blevet erstattet med Premium. Premium har næsten de samme egenskaber som Buildersclub (BC) Premium er i alt bare moderne Builders club (BC) med nogle få ændringer.

Du kan købe Robux, som på en måde er penge i spillet.

Du kan lave dine egne spil inde på Roblox Studio, som du kan downloade på Roblox' Hjemmeside inde under Create tab øverst på siden.

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.