Roblox

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

ROBLOX er et onlinemultiplayerspil og et Lua spilmotor for børn og voksne. Roblox startede i 2006, og havde havde i 2012 over 30 millioner brugere. Roblox er en online virtuel legeplads og værksted, hvor børn i alle aldre trygt kan interagere, skabe, have det sjovt, og lære. Stort set alt på Roblox er konstrueret og fremstillet af medlemmer af fællesskabet. Roblox er designet til 8 til 18-årige, men det er åbent for folk i alle aldre. Hver spiller starter med at vælge en avatar og give den en identitet. De kan derefter udforske Roblox - interagere med andre ved at chatte, spille spil, eller samarbejde om kreative projekter. Hver spiller er også givet deres eget stykke af ubebyggede fast ejendom sammen med en virtuel værktøjskasse med til at designe og bygge noget - det være sig en sejlbar skyskraber, en arbejdsgruppe helikopter, en kæmpe pinball maskine, en multiplayer "Capture the Flag" spil eller nogle anden, endnu-til-være-drømte-up skabelse. Der er ingen omkostninger for denne første plot af virtuelle jord. Ved at deltage og ved at bygge seje ting, kan Roblox medlemmer optjener speciale badges samt Roblox dollars ( "ROBUX"). Til gengæld kan de handler online kataloget for at købe avatar tøj og tilbehør samt premium byggematerialer, interaktive komponenter samt arbejdsvilkår mekanismer.

Developer Exchange (DevEx) er et program, ROBLOX har iværksat, til spiludviklere, på ROBLOX. Dette tillader dem, at veksle deres robux (R$) til rigtige penge (USD).

Builder Club (BC) er et medlemskab som er betalt, der er tre forskellige Builder clubs. BC,TBC,OBC. De har alle sammen forskellige priser.

Broom icon.svg Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket muligvis er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres i artiklen.
Question book-4.svg
computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.