Seann William Scott

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Seann William Scott
Scott til premieren på American Pie: Reunion i 2012.
Personlig information
Andre navn(e) Sean W. Scott
Født 3. oktober 1976 (47 år)
Cottage Grove, Minnesota, USA
Nationalitet USA Amerikaner
Beskæftigelse Skuespiller, komiker, filmproducer
Aktive år 1996–nu

Seann William Scott (født 3. oktober 1976) er en amerikansk skuespiller, mest kendt for sin rolle som Steve Stiffler i American Pie-filmene.

Biografi[redigér | rediger kildetekst]

Tidlige liv[redigér | rediger kildetekst]

Scott blev født i Cottage Grove, Minnesota og voksede op som den yngste af syv søskende, og blev opfostret af sine forældre William Frank Scott, en fabriks arbejder, og Patricia Ann Simons. Selvom han var meget sportsinteresseret, bestemte han sig for at blive skuespiller, da han blev inspireret af at arbejde i lokale biografer og så alle de film han kunne gratis. Allerede som 12-årig var han til sin første audition på en rolle i den populære serie Baywatch, men fik ikke rollen. Da han bestod fra Park High School, valgte han at flytte til Los Angeles for at starte en skuespillerkarriere. Han blev opdaget af et talentbureau, og fik en rolle i musikvideoen til Aerosmiths Hole in my Sole-video. Hurtigt optrådte han i Chad's World, en tv-serie der kørte på nettet og havde homoseksualitet som tema. Serien blev sponsoreret af det kortvarige selskab Digital Entertainment Network.

Personlige liv[redigér | rediger kildetekst]

Scott har en interesse for kropsmodifikation og har tre tatoveringer: et uendeligt symbol på sit håndled, en lynende kugle på sit lår og "Amor", latin for kærlighed, på sit haleben.

Scott har været kæreste med modellerne Deanna Miller og Lindsay Frimodt.[kilde mangler]

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]