Sekundærrute 463

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sekundærrute
Basisdata
Længde: 18 km
Region: Region Syddanmark

Sekundærrute 463 er en rutenummereret landevej og motortrafikvej i Jylland fra Esbjergmotorvejen E20 til Billum. Motortrafikvejen hedder Vestkystvej og er en 2 sporet motortrafikvej, der går fra Esbjergmotorvejen til Kravnsø ved Esbjerg Golfklub. Det første stykke af vejen er en del af primærrute 12, der går fra Esbjerg til Viborg.

Vejen starter i Esbjergmotorvejen E20 og føres derefter mod nord, den passerer Storebæltsvej, hvor der er forbindelse til Kjersing og Esbjerg NV ved det vestlige erhvervsområde. Derefter passerer vejen Tarp Hovedvej i et tilslutningsanlæg med frakørsel til Varde og Tarp. Vejen forsætter som sekundærrute 463 og passerer Tarphagevej hvor der er forbindelse til Esbjerg N, Hjerting og Guldager. Derefter passerer den Hjerting Landevej hvor der er forbindelse til Hjerting. Motortrafikvejen ender ved Kravnsø, hvor Vestkystvej fortsætter til broen over Varde Å. På broen skifter rute 463 navn til Tarphagevej og fortsætter mod Billum, hvor den ender i en rundkørsel lige uden for Billum.

Vestkystvej udgør 12,5 km af den samlede strækning på ca. 18 km.

Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.

TrafikSpire
Denne trafikartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

Koordinater: 55°32′27″N 8°23′59″Ø / 55.5407°N 8.3996°Ø / 55.5407; 8.3996