Sex Drive

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Sex Drive
Links
på IMDbRediger på Wikidata
på scope.dk
i DFI's filmdatabase
i SFDb
Hjemmeside Officielle hjemmesideRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Sex Drive er er en amerikansk teenagekomediefilm i stil med American Pie, instrueret af Sean Anders. Den er baseret på romanen All the Way af Andy Behrens.[1] Hovedrollerne spilles af Josh Zuckerman, Clark Duke og Amanda Crew. James Marsden og Seth Green optræder i biroller. Filmen havde premiere i USA den 17. oktober 2008 og i Danmark den 1. januar 2009 og varer 1 time 50 minutter.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Den generte 18-årige Ian (Josh Zuckerman) går på sidste år i High School og er misundelig på sin bedste ven Lance (Clark Duke) på grund af hans store succes med pigerne. Han føler sig som den sidste amerikanske jomfru og er hemmeligt forelsket i sin barndomsveninde Felicia (Amanda Crew). Han chatter online og møder den tiltrækkende "Ms. Tasty" (Katrina Bowden) på nettet, men hun bor i Knoxville i Tennessee, der er en helt anden stat. Han bliver dog overtalt til at tage turen, da hun i en besked skriver "hvis du kører hele vejen til mig, så går jeg hele vejen med dig". Siden han bor i Brookfield i Illinois, stjæler han ekstranøglen til en 1969 Pontiac GTO Judge der tilhører homofobiske storebror Rex (James Marsden). Sammen med sine to venner, Lance og Felicia, drager han af sted i bilen for at sikre sig sin drømmepige, men undervejs støder han på utallige komiske udfordringer.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Robinson, Tasha (17. oktober 2008). Q&A with Andy Behrens, the author behind 'Sex Drive'. Chicago Tribune. Arkiveret fra originalen 22. august 2009. Hentet 22. august 2009.  Arkiveret 22. august 2009.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Amerikansk Stub
Denne artikel om amerikansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Film