Sille Lundquist

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sille Lundquist
Født 25. august 1970Rediger på Wikidata
Død 21. januar 2018 (47 år)Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Sille Lundquist (født 1970 - død 21. januar 2018[1]) var en dansk mindfulness-underviser, forfatterinde og tidl. supermodel.

Sille Lundquist vandt den danske Supermodel of the World-konkurrence i slutningen af 80'erne, og i 90'erne nåede hun at bo tre år i Paris, halvandet år i Milano og to år i New York,[2] og hun optrådte blandt andet i magasiner som britisk Elle og franske Glamour.[3] Hun nåede også at medvirke i musikvideoer for Michael Jackson og som dansepige i åbningssekvensen til James Bond-filmen Tomorrow Never Dies.

Lundquist opnåede en bachelorgrad i filosofi og uddannede sig efterfølgende til coach, der rådgav blandt andet virksomheder. Ved sin død ejede hun sit eget firma, Being Human, hvor hun underviste i mindfulness. Hun døde efter noget tids sygdom af brystkræft og efterlod sig to døtre og manden Nikolaj, som hun nåede at være sammen med i 21 år. Parret blev gift i 2014 efter 18 år som kærester.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Seeberg, Kenan (22. januar 2018). "Den tidligere supermodel Sille Lundquist er død - blev kun 47 år". BT. Hentet 24. januar 2018. 
  2. ^ "Sille Lundquist død". Berlingske. 23. januar 2018. Hentet 24. januar 2018. 
  3. ^ Minana, Emil (22. januar 2018). "Modellen Sille Lundquist er død". Se & Hør. Hentet 24. januar 2018. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Gnome-dev-camera.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.