Skabelon:Kilder/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Documentation icon Skabelondokumentation[vis] [redigér] [historik] [opfrisk]
Ambox warning orange.svg
Denne skabelon bruges på 8.607 sider, og derfor vil ændringer blive bemærket af mange. Vær venlig at afprøve enhver ændring i skabelonens /sandkasse eller /test-undersider, eller i en brugerunderside. Du bør også overveje at diskutere ændringer på diskussionssiden før du tilføjer dem.

Anvendelse[rediger kildetekst]

Denne skabelon bruges til at angive, at hele artikler eller større dele af en artikel generelt mangler kildehenvisninger. For enkeltpåstande skal skabelonen {{Kilde mangler}} bruges.

Hvis man skriver {{Kilder}} får man ovenstående. Det angiver, at hele artiklen mangler kildehenvisninger. Skabelonen placeres i dette tilfælde normalt i toppen af artiklen.

Hvis det kun er en del af artiklen, som mangler kilder, kan man beskrive hvilken del i første argument til skabelonen og placere den øverst i den pågældende del. Hvis det fx er et bestemt afsnit, der mangler kilder, skriver man {{Kilder|dette afsnit}} øverst i det pågældende afsnit. Man kan frit benytte andre beskrivelser, såsom {{Kilder|første halvdel af dette afsnit}} eller {{Kilder|tabellen nedenfor}}. Beskrivelsen skal dog ikke være for lang, da den anvendes to gange i skabelonen.

Hvis denne skabelon bruges i en artikel, kommer artiklen i Kategori:Kilder mangler.

Hvis der mangler kildehenvisning til en specifik påstand i artiklen, skal man benytte Skabelon:Kilde mangler ({{km}} eller {{Kilde mangler}}) lige efter påstanden.

Se også[rediger kildetekst]

TemplateData[rediger kildetekst]

TemplateData
Dette er denne skabelons TemplateData-dokumentation, som bruges af VisualEditor og andre værktøjer.

Kilder

Denne skabelon bruges til at angive, at hele artikler eller større dele af en artikel generelt mangler kildehenvisninger.

[Rediger TemplateData]

Skabelonparametre

Denne skabelon foretrækker inline-formatering af parametre.

ParameterBeskrivelseTypeStatus
Alternativ beskrivelse1

Alternativ beskrivelse af hvad der refereres til, som alternativ til "denne artikel". Vil blive angivet lige efter "Der er få eller ingen kildehenvisninger i ".

Eksempel
dette afsnit
Ukendtvalgfri
Dato (måned år)dato

Dato hvor skabelonen blev indsat i artiklen, i formatet "månedsnavn år"

Eksempel
september 2018
Autoværdi
{{subst:CURRENTMONTHNAME}} {{subst:CURRENTYEAR}}
Strengvalgfri